Produktbeskrivelse

Brug
Comfeel Plus hydrokolloidbandager anvendes til en lang række lavt til moderat væskende sår. Bandagerne anvendes til kroniske sår såsom bensår og tryksår: og akutte sår såsom overfladiske forbrændinger, overfladiske forbrændinger af partiel tykkelse, donorsteder, postoperative sår og hudafskrabninger. Bandagen kan blive siddende i op til 7 dage afhængigt af sårets specifikke karakter. Comfeel Plus kan bruges som både primær- og sekundærbandage.

Sikker beskyttelse
Comfeel Plus hydrokolloidbandager danner et fugtigt sårhelingsmiljø og er med til at beskytte såret i de sidste stadier af sårhelingen. Top-filmen er vand- og bakterietæt for at beskytte såret mod eksterne faktorer og glat for at nedsætte friktion. Den semi-permeable topfilm tillader fordampning af fugt og opretholder samtidigt et fugtigt sårhelingsmiljø.

Sårmonitorering
Comfeel Plus hydrokolloidbandager har en måleskabelon til monitorering af såret og indikering af bandageskift.

Brugervenligt design
Comfeel Plus hydrokolloidbandager har et 3-delt non-touch berøringsfrit system, som muliggør aseptisk og kontrolleret påsætning. De turkise berøringspunkter vejleder arbejdsprocessen. Emballagen viser billeder i naturlig størrelse af bandagerne, som gør det nemmere at vælge det rigtige produkt, og en illustreret brugsanvisning, der vejleder i brugen.

Virkning
Når bandagen kommer i kontakt med sårekssudatet, dannes en tyktflydende gel, der absorberer ekssudatet uden at klæbe til sårbunden (1). Overskydende fugt fordamper gennem den semi-permeable topfilm.

Produktsammensætning
Comfeel Plus består af fugtabsorberende natriumcarboxymethylcellulose (CMC)-partikler indkapslet i en syntetisk, elastisk og klæbrig masse. Bandagen indeholder kalciumalginat for at øge absorptionsevnen. Topfilmen er en semi-permeabel polyurethanfilm.
Comfeel Plus Transparent er formuleret uden pektin, kendte allergener som latex eller kolofonium samt animalske produkter som f.eks. gelatine.

Fordele og egenskaber

● Hydrokolloidbandage til fugtig sårheling og beskyttelse af udsat hud
● Vand- og bakterietæt til beskyttelse af såret
● Glat topfilm og affasede kanter nedsætter friktion
● Semipermeabel topfilm lader fugt fordampe
● Måleskabelon til monitorering af sår og indikering af bandageskift
● 3-delt non-touch berøringsfrit system for aseptisk og kontrolleret påsætning
● Turkise berøringspunkter vejleder arbejdsprocessen
● Ny emballage med et billede i naturlig størrelse, der gør det nemmere at vælge det rigtige produkt
● Folie med illustreret brugsanvisning for optimal vejledning

REFERENCER:
1. Thomas et. al. www.dressings.org/TechnicalPublications/PDF/Coloplast-Dressings-Testing-2003-2004