Produktbeskrivelse

SenSura Flex er et 2-dels system med klæbekobling, der har de samme fordele som en 1-dels bandage – med sin unikke kombination af sikkerhed og fleksibilitet.
  • Posen er sikkert fastsat på SenSura 2-lags klæberens basisplade ved hjælp af et stærkt klæbekoblingssystem.
  • Klæbekoblingen er fleksibel og tillader bevægelse, hvilket gør SenSura Flex komfortabelt og diskret at bruge.
  • Posen kan tages af SenSura 2-lags basispladen, så den kan skiftes hyppigere end den klæbende basisplade.
SenSura Flex Urostomi fås med SenSura og SenSura Xpro basisplade, flad eller med konveksitet. Det brede sortiment består af en række forskellige forudstansede eller opklipbare plader og med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blød stoflignende for- og bagside.


SenSura 2-lags klæber sikker og hudvenlig

Den unikke SenSura klæber har to lag og er udformet til at give brugerne den tryghed og sikkerhed, de behøver i hverdagen:
  • Udvaskningsresistent toplag - beskytter huden mod output fra stomien
  • Absorberende centerlag - holder huden sund ved at absorbere overskydende fugt fugt
SenSura Xpro klæber yder ekstra beskyttelse mod aggressivt output. Den er egnet til personer med en ileostomi eller urostomi, som har mere aggressivt output, der nedbryder standardklæbere for hurtigt.


En komfortabel og diskret pose

SenSura Flex Urostomi har en række egenskaber, der har til formål at give komfort og diskretion:

  • Tilbageløbsventil - forhindrer urin i at løbe tilbage mod stomien, så risikoen for urinvejsinfektioner reduceres.
  • Blødt udløb som er let at bruge - kan foldes op og skjules, når det ikke er i brug. Dette forhindrer den i at gnide mod benet og genere, hvilket gør den mere behagelig og diskret.
  • Flerkammerpose - posen er inddelt i kamre, så urinen kan fordele sig jævnt i posen. Det giver den en flad og diskret profil og gør, at der er færre skvulpelyde.

Convex Light, til stomier der er vanskelige at håndtere

SenSura Flex basisplader fås også med Convex Light. Convex Light basispladens ovale form er beregnet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau med huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien, og stomien skubbes derved frem over hudniveau, hvilket reducerer risikoen for lækage Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende Convex Light.