Produktbeskrivelse

SenSura Flex er et 2-dels system med klæbekobling, der har de samme fordele som en 1-dels bandage – med sin unikke kombination af sikkerhed og fleksibilitet.
  • Posen er sikkert fastsat på SenSura 2-lags klæberens basisplade ved hjælp af et stærkt klæbekoblingssystem.
  • Klæbekoblingen er fleksibel og tillader bevægelse, hvilket gør SenSura Flex komfortabel og diskret at bruge.
  • Posen kan tages af SenSura 2-lags basispladen, så den kan skiftes hyppigere end den klæbende basisplade.
SenSura Flex Tømbar fås med SenSura og SenSura Xpro basisplade, flad eller med konveksitet. Det brede sortiment består af en række forskellige forudstansede eller opklipbare plader og med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blød stoflignende for- og bagside,


SenSura 2-lags klæber sikker og hudvenlig

Den unikke SenSura klæber har to lag og er udformet til at give brugerne den tryghed og sikkerhed, de behøver i hverdagen:
  • Udvaskningsresistent toplag - beskytter huden mod output fra stomien
  • Absorberende centerlag - holder huden sund ved at absorbere overskydende fugt
SenSura Xpro klæber yder ekstra beskyttelse mod aggressivt output. Den er egnet til mennesker med en ileostomi eller urostomi, som har mere aggressivt output, der nedbryder standardklæbere for hurtigt.


En behagelig og diskret pose

SenSura Flex Tømbar har en række egenskaber, der har til formål at give komfort og diskretion:
  • Hide-away udløb - Hide-away udløbet er let at tømme og rengøre, og har et integreret lukkebånd®, der let kan gemmes bort. Faktisk kan posen foldes sammen og lægges i sin egen lomme, så den kun fylder det halve, hvilket giver dig ekstra diskretion, når du behøver det.
  • Inspektionsvindue - gør det lettere at anbringe klæberen korrekt og tjekke stomien efter behov.
  • Indbygget filter - forebygger risikoen for ballondannelse, som giver unødvendig udspiling af posen, og neutraliserer lugte.

Convex Light, til stomier der er vanskelige at håndtere

SenSura Flex basisplader fås også med Convex Light. Convex Light basispladens ovale form er beregnet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau med huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien og stomien skubbes dermed frem over hudniveau, hvilket reducerer risikoen for lækage ved at lade stomien stikke ud. Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende Convex Light.