Produktbeskrivelse

SenSura Click er en 2-dels system med mekanisk kobling, hvilket giver øget tryghed
  • Posen fastlåses sikkert på basispladen ved hjælp af et mekanisk koblingssystem. Et hørbart ‘klik’ bekræfter, at posen er låst sikkert fast på basispladen.
  • Posen kan drejes til den ønskede stilling, inden den fastlåses, uden at man behøver at fjerne posen fra basispladen.
  • Posen kan tages af SenSura 2-lags basispladen, så den kan skiftes hyppigere end den klæbende basisplade.
SenSura Click Tømbar fås med SenSura og SenSura Xpro basisplade, flad eller med konveksitet. Det brede sortiment består af forskellige basisplader forudstansede eller opklipbare plader og med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blødt stoflignende for og bagside.

SenSura 2-lags klæber sikker og hudvenlig

Den unikke SenSura klæber har to lag og er udformet til at give brugerne den tryghed og sikkerhed, de behøver i hverdagen:
  • Udvaskningsresistent toplag - beskytter huden mod output fra stomien
  • Absorberende centerlag - holder huden sund ved at absorbere overskydende fugt
SenSura Xpro klæber yder ekstra beskyttelse mod aggressive output. Den er egnet til mennesker med en ileostomi eller urostomi, som har mere aggressive output, der nedbryder standardklæbere for hurtigt.


En behagelig og diskret pose

SenSura Click tømbar har en række egenskaber, der har til formål at give komfort og diskretion:
  • Hide-away udløb - Hide-away udløbet er let at tømme og rengøre, og har en integreret velcrolukning®, der let kan gemmes bort. Faktisk kan posen foldes sammen og lægges i sin egen lomme, så den kun fylder det halve, hvilket giver dig ekstra diskretion, når du behøver det.
  • Inspektionsvindue - gør det lettere at anbringe klæberen korrekt og tjekke stomien efter behov.
  • Indbygget filter - forebygger risikoen for ballondannelse, som giver unødvendig udspiling af posen, neutraliserer lugte.

Convex Light, til stomier der er vanskelige at håndtere

SenSura Click basisplader fås også med Convex Light. Convex Light basispladens ovale form er beregnet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveaumed huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien og dermed skubbes stomien frem over hudniveau, hvilket kan reducerer risikoen for lækage. Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende Convex Light.