Produktbeskrivelse

SenSura Click er et 2-dels system med mekanisk kobling, hvilket giver øget tryghed
  • Posen fastlåses sikkert på basispladen ved hjælp af et mekanisk koblingssystem. Et hørbart ‘klik’ bekræfter, at posen er låst sikkert fast på basispladen.
  • Posen kan drejes til den ønskede stilling, inden den fastlåses, uden at man behøver at fjerne posen fra basispladen.
  • Posen kan tages af SenSura 2-lags basispladen, så den kan skiftes hyppigere end den klæbende basisplade.
SenSura Click lukket pose fås med SenSura basisplader, flade eller med konveksitet. Det brede sortiment består af en række forskellige basisplader med forudstansede eller opklipbare plader og med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blød stoflignende for- og bagside.


SenSura 2-lags klæber sikker og hudvenlig

Den unikke SenSura klæber har to lag og er udformet til at give brugerne den tryghed og sikkerhed, de behøver i hverdagen:

  • Udvaskningsresistent toplag - beskytter huden mod output fra stomien
  • Absorberende centerlag - holder huden sund ved at absorbere overskydende fugt

En behagelig og diskret pose. Sensura Click lukket har en række funktioner, som har til formål at give komfort og diskretion.

  • Indbygget filter - forebygger risikoen for ballondannelse, som giver unødvendig udspiling af posen, og neutraliserer lugte.
  • Aftagningsøre - gør det nemmere at fjerne klæberen uden at efterlade klæberester på huden, hvilket gør poseskift mere komfortabelt.
  • Blødt bagsidemateriale - stærkt og vandskyende, så det tørrer let efter bad eller svømning.

Convex Light, til stomier der er vanskelige at håndtere

SenSura Click basisplader fås også med Convex Light. Convex Light basispladens ovale form er beregnet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau med huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien og stomien skubbes dermed frem over hudniveau, hvilket reducerer risikoen for lækage. Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende Convex Light.