Produktbeskrivelse

Med SenSura 1-dels Urostomi, får man et stomisystem, hvor SenSura 2-lags klæberen og posen er integreret. Ved poseskift skal hele stomisystemet fjernes og udskiftes. SenSura 1-dels Urostomi fås med flade eller konvekse klæbere. Det brede sortiment består af forskellige forudstansede eller opklipbare plader og med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blød stoflignende for- og bagside.


SenSura 2-lags klæber sikker og hudvenlig

Den unikke SenSura klæber har to lag og er udformet til at give brugerne den tryghed og sikkerhed, de behøver i hverdagen:
  • Udvaskningsresistent toplag - beskytter huden mod output fra stomien
  • Absorberende centerlag - holder huden sund ved at absorbere overskydende fugt

En behagelig og diskret pose

SenSura 1-dels Urostomi har en række egenskaber, der har til formål at give komfort og diskretion:

  • Tilbageløbsventilen - forhindrer urin i at løbe tilbage mod stomien, så risikoen for urinvejsinfektioner reduceres.
  • Blødt udløb som er let at bruge - kan foldes op og skjules, når det ikke er i brug. Dette forhindrer den i at gnide mod benet og genere, hvilket gør den mere behagelig og diskret.
  • Flerkammerpose - posen er inddelt i kamre, så urinen kan fordele sig jævnt i posen. Det giver den en flad og diskret profil og gør, at der er færre skvulpelyde.

Convex Light, til stomier der er vanskelige at håndtere

SenSura 1-dels Urostomi fås også med Convex Light. Convex Light basispladens ovale form er beregnet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau med huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien og stomien skubbes dermed frem over hudniveau, hvilket reducerer risikoen for lækage Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende Convex Light.