Produktbeskrivelse

SenSura Mio giver en bedre tilpasning til kroppen og optimal diskretion med sine mange innovative funktioner.

Fordele:

  • Elastisk klæber giver en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer
  • Neutralt Gråt tekstil, som giver optimal diskretion og et ærligt udseende

Med SenSura Mio 1-dels urostomi er den elastiske klæber permanent fastgjort på posen. Ved poseskift skal pose inklusiv klæber fjernes og udskiftes. SenSura Mio 1-dels urostomi fås i et bredt sortiment af flade klæbere med forudstansede eller opklipbare huller, som kan tilpasses. Poser leveres i en række størrelser i gennemsigtige eller en Neutral Grå farve.

Fordele og egenskaber

Der findes ikke to kroppe, som er ens. Rigtige mennesker har rigtige kroppe, som kommer i forskellige størrelser og former, og formerne ændrer sig i løbet af dagen, når vi bevæger os. Det er derfor, det er en udfordring at finde et stomiprodukt, som passer.

  • SenSura Mio passer til individuelle kropsfaconer og følger kroppens naturlige bevægelser, så en sikker vedhæftning bevares.
  • Klæberens elasticitet kan strække sig og trække sig tilbage. Hud har en naturlig elasticitet, som hjælper den med at bøje og strække, når kroppen bevæger sig. SenSura Mio er elastisk ligesom huden, så den bøjer og strækker sig med huden, når du bevæger kroppen.
  • Med SenSura Mio vil du føle dig tryg, så du kan føle dig sikker i dagligdagen, også i en social situation.

Den nye SenSura Mio ser anderledes ud end andre stomiposer, da den er designet til at optimere diskretion og have et ærligt udseende.

  • I modsætning til andre stomiprodukter er SenSura Mio fremstillet af et materiale, som vi normalt bærer på kroppen, nemlig tekstil. Det er blødt og behageligt mod huden, har lav friktion mod andet tøj og føles ikke vådt efter brusebad. Endvidere gør tekstilet, at stomiposen mere ligner et stykke tøj end medicinsk udstyr
  • Farven på SenSura Mio er valgt blandt hundredvis af farver til at være præcis den farve, som giver den bedste diskretion under alle farver tøj, selv hvidt tøj.
  • SenSura Mio forsøger ikke at ligne kroppen. Det er et ærligt produkt, et personligt tilbehør, som øger diskretion, så du kan føle dig tryg.