Produktbeskrivelse

SenSura Mio Original – tilpasser sig individuelle kropsfaconer. Føles sikker

SenSura Mio Original er en kolostomipose, designet med en ny og helt unik elastisk klæber. En klæber der er udviklet for forbedring af elasticitet og tilpasningsevne.

  • Den elastiske klæber er baseret på BodyFit® Technology
  • Tilpasser sig individuelle kropsfaconer
  • Bevarer en sikker tilpasning takket være sin evne til at følge kroppens naturlige bevægelser

Links til pdf dokumenter:

Datablad

Fordele og egenskaber

BodyFit®-teknologi –Designet med henblik på den enkelte krop

BodyFit Teknologi er vores nye innovationsplatform inden for stomipleje. Vi ved, at ingen kroppe er ens, og det er kernen i vores tankegang. Det driver og motiverer os til at designe og udvikle løsninger, der kan passe sikkert og bekvemt til enhver kropsfacon. Vi kalder det menneskecentreret innovation.

Den samme, men alligevel en anden

Menneskekroppe har den samme grundlæggende kropsbygning, men varierer gevaldigt med hensyn til størrelse og form. Kroppe er desuden ikke konstante. Vi taber os i vægt, eller vi tager på i vægt. Vores maver kan puste sig op, og vores muskler trække sig sammen. Vi bevæger os omkring, ofte med stor energi. Nogle mennesker må også tage hensyn til brok og ardannelse.

Udfordringen er desto mere presserende, når man ved, at bandager, der ikke passer forsvarligt til kroppen, er en væsentlig årsag til lækage – ofte det, der er brugerens største bekymring. Ved at tage udgangspunkt i menneskers behov har Coloplast sat sig for at udvikle produkter, der giver en tæt tilslutning til det peristomale område.

SenSura Mio Original er en kolostomibandage designet med en ny og helt unik elastisk klæber. En klæber der er udviklet for forbedring af elasticitet og tilpasningsevne.

Den elastiske klæber er baseret på BodyFit Teknologien. Den er smidig og kan tilpasse sig individuelle kropsfaconer og fastholder en sikker tilpasning. En klæber der reagerer på kroppens bevægelser.