Produktbeskrivelse

Ekstra stor posekapacitet

SenSura Mio 1-dels High Output kombinerer den unikke SenSura Mio elastiske klæber med en ekstra stor pose og et blødt stort tragtformet udløb (post-op udløb), der opfylder behovet for ekstra stor kapacitet. Det er en løsning til et stort volumen til postoperativ brug eller til personer med en ileostomi.

• Effektiv tømning gennem et blødt, stort tragtformet udløb.
• Der er mulighed for at tilslutte en natpose, og dermed reducere risikoen for tilstopning og sikre en uforstyrret nattesøvn.

SenSura Mio 1-dels High Output fås både i en neutral grå farve samt en transparent pose med en skala, der hjælper med at vurdere mængden af output.

Sensura Mio Elastisk Klæber – passer til individuelle kropsfaconer og følger kroppens bevægelser

SenSura Mio giver en bedre tilpasning til kroppen og optimal diskretion med sine mange innovative funktioner.

• Elastisk klæber giver en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer

• Neutralt gråt tekstil, som giver optimal diskretion og et ærligt udseende

• Det unikke cirkelformede filter er blevet påvist at reducere ballondannelse

Fordele og egenskaber

Der findes ikke to kroppe, som er ens. Rigtige mennesker har rigtige kroppe, som kommer i forskellige størrelser og former, – og formerne ændrer sig i løbet af dagen, når vi bevæger os. Det er derfor, det er en udfordring at finde et stomiprodukt, som passer.

  • SenSura Mio passer til individuelle kropsfaconer og følger kroppens bevægelser, så en sikker vedhæftning bevares.
  • Klæberens elasticitet kan strække sig og trække sig sammen. Hud har en naturlig elasticitet, som hjælper den med at bøje og strække sig, når kroppen bevæger sig. SenSura Mio er elastisk ligesom huden, så den bøjer og strækker sig med huden, når du bevæger kroppen.
  • Med SenSura Mio vil du føle dig tryg, så du kan føle dig sikker i dagligdagen, også i en social situation.

Den nye SenSura Mio ser anderledes ud end andre stomiposer, da den er designet til at optimere diskretion og have et ærligt udseende.

  • I modsætning til andre stomiprodukter er SenSura Mio fremstillet af et materiale, som vi normalt bærer på kroppen, nemlig tekstil. Det er blødt og behageligt mod huden, har lav friktion mod andet tøj og føles ikke vådt efter brusebad. Endvidere gør tekstilet, at stomiposen mere ligner et stykke tøj end medicinsk udstyr
  • Farven på SenSura Mio er valgt blandt hundredvis af farver til at være præcis den farve, som giver den bedste diskretion under alle farver tøj, selv hvidt tøj.
  • SenSura Mio forsøger ikke at ligne kroppen. Det er et ærligt produkt, et personligt tilbehør, som øger diskretion, så du kan føle dig tryg.

Har du nogensinde oplevet problemer med ballondannelse af din stomipose? Det nye cirkelformede filter har et unikt forfilter, som er designet til at reducere ballondannelse.

  • Forfilterets opgave er at beskytte kullet og membranen, da de to dele er meget sårbare over for afføring. Det cirkelformede filter tilstoppes derfor sjældnere. Luftgennemstrømningen gennem filteret varer længere, og du oplever reduceret ballondannelse.
  • Faktisk er det cirkelformede filter blevet påvist at kunne reducere ballondannelse med op til 61 %. Det cirkelformede filter vil øge diskretion og bidrage til en bedre nattesøvn.