Produktbeskrivelse

SenSura® Mio Convex har en tilpasningsvenlig convexskål, som sidder sikkert på ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem. Sammen med den elastiske klæber giver den en sikker vedhæftning* til individuelle kropsfaconer.

Fordele:

 • Tilpasningsvenlig convexskål med integrerede flexlinjer, som giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet
 • Elastisk klæber giver en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer
 • Fleksibel kobling som tilpasser sig kropskonturerne med en diskret, flad profil

SenSura Mio Convex 2-dels Flex basispladen med en tilpasningsvenlig convexskål og en elastisk klæber. Posen kan skiftes uden at skifte basispladen. Posen klæbes til basispladen ved hjælp af den velkendte Flex-kobling, som er et sikkert koblingssystem, der er fladt, diskret og fleksibelt nok til at tilpasse sig kropskonturerne. SenSura Mio Flex fås i et bredt sortiment af Convex Light basisplader med forudstansede eller opklipbare huller, som kan tilpasses. Poser leveres i en række størrelser, der fås gennemsigtige eller i en Neutral Grå farve, eller endog med et inspektionsvindue, og med koblingsstørrelse med en diameter på 35, 50 eller 70 mm.

Fordele og egenskaber

Der findes ikke to kroppe, som er ens. Mennesker har forskellige kroppe, som kommer i forskellige størrelser og former,– og formerne ændrer sig i løbet af dagen, når vi bevæger os. Det ’er derfor, det’ er en udfordring at finde et stomiprodukt, som passer.

 • SenSura Mio Convex har en tilpasningsvenlig convexskål og en elastisk klæber, som giver en sikker vedhæftning* selv til ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem.
 • Den tilpasningsvenlige convexskål med unikke integrerede flexlinjer giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet, så du vil opleve et nyt komfortniveau – uden at gå på kompromis med sikkerheden.
 • Den elastiske klæber betyder, at produktet kan strække sig og trække sig sammen. Hud har en naturlig elasticitet, som hjælper den med at bøje og strække sig, når kroppen bevæger sig. SenSura Mio Convex er elastisk ligesom huden, så den bøjer og strækker sig med huden, når du bevæger kroppen.

SenSura Mio Convex ser anderledes ud end andre stomiposer, da den er designet til at optimere diskretion og have et ærligt udseende.

 • I modsætning til andre stomiprodukter er SenSura Mio Convex posen fremstillet af et materiale, som vi normalt bærer på kroppen, nemlig tekstil. Det er blødt og behageligt mod huden, har lav friktion mod andet tøj og føles ikke vådt efter brusebad. Endvidere gør tekstilet, at stomiposen mere ligner et stykke tøj end medicinsk udstyr
 • Farven på SenSura Mio Convex er valgt blandt hundredvis af farver til at være præcis den farve, som giver den bedste diskretion under alle farver tøj, selv– hvidt tøj.
 • SenSura Mio Convex forsøger ikke at ligne kroppen. Det er et ærligt produkt, et personligt tilbehør, som øger diskretion, så du kan føle dig tryg.

Har du nogensinde oplevet problemer med ballooning af din stomipose? Det cirkelformede filter har et unikt forfilter, som er designet til at reducere ballooning.

 • Forfilterets opgave er at beskytte kullet og membranen, da de to dele er meget sårbare over for afføring. Det cirkelformede filter tilstoppes derfor sjældnere. Luftgennemstrømningen gennem filteret varer længere, og du oplever reduceret ballooning.
 • Faktisk er det cirkelformede filter blevet påvist at kunne reducere ballooning med op til 61 %. Det cirkelformede filter vil øge diskretion og bidrage til en bedre nattesøvn.

--------------------

* Sammenlignet med standardpleje defineret som de mest ordinerede/solgte stomiprodukter.