Produktbeskrivelse

SenSura® Mio Convex har en tilpasningsvenlig convexskål, som sidder sikkert på ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem. Sammen med den elastiske klæber giver den en sikker vedhæftning* til individuelle kropsfaconer. Den forbliver diskret takket være udformningen af filtret og posen.

Fordele:

 • Tilpasningsvenlig convexskål med integrerede flexlinjer, som giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet
 • Elastisk klæber giver en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer
 • Neutralt Gråt tekstil, som giver optimal diskretion og et ærligt udseende
 • Det unikke cirkelformede filter er blevet påvist at reducere ballooning

Med SenSura Mio Convex 1-dels tømbar pose er den elastiske klæber med den tilpasningsvenlige convexskål permanent fastgjort på posen. Ved poseskift skal pose inklusive klæber fjernes og udskiftes. SenSura Mio Convex 1-dels tømbar pose fås i et stort udvalg af convexskåle: Blød, Light og Dyb, så der er en convex til alle behov.

Blød Convex er til stomier med stomiåbning over hudniveau, som har brug for støtte på grund af udfordringer i området omkring stomien.

Light Convex er til stomier med stomiåbning i hudniveau, som har behov for skånsom hjælp til at blive skubbet frem eller til stomier i lidt dybtliggende områder, hvor der er brug for en Light Convex til en god vedhæftning.

Dyb Convex er til stomier med stomiåbning under hudniveau, som har behov for udtalt hjælp til at blive skubbet frem, eller til stomier i dybtliggende områder, hvor der er brug for en dyb skål for at sikre en god vedhæftning.

Derudover fås SenSura Mio Convex i forskellige forudstansede eller opklipbare huller og med poser i forskellige størrelser i neutral grå farve med inspektionsvindue.

Fordele og egenskaber

Der findes ikke to kroppe, som er ens. Mennesker har forskellige kroppe, som kommer i forskellige størrelser og former,– og formerne ændrer sig i løbet af dagen, når vi bevæger os. Det ’er derfor, det’ er en udfordring at finde et stomiprodukt, som passer.

 • SenSura Mio Convex har en tilpasningsvenlig convexskål og en elastisk klæber, som giver en sikker vedhæftning* selv til ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem.
 • Den tilpasningsvenlige convexskål med unikke integrerede flexlinjer giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet, så du vil opleve et nyt komfortniveau – uden at gå på kompromis med sikkerheden.
 • Den elastiske klæber betyder, at produktet kan strække sig og trække sig sammen. Hud har en naturlig elasticitet, som hjælper den med at bøje og strække sig, når kroppen bevæger sig. SenSura Mio Convex er elastisk ligesom huden, så den bøjer og strækker sig med huden, når du bevæger kroppen.

SenSura Mio Convex ser anderledes ud end andre stomiposer, da den er designet til at optimere diskretion og have et ærligt udseende.

 • I modsætning til andre stomiprodukter er SenSura Mio Convex posen fremstillet af et materiale, som vi normalt bærer på kroppen, nemlig tekstil. Det er blødt og behageligt mod huden, har lav friktion mod andet tøj og føles ikke vådt efter brusebad. Endvidere gør tekstilet, at stomiposen mere ligner et stykke tøj end medicinsk udstyr
 • Farven på SenSura Mio Convex er valgt blandt hundredvis af farver til at være præcis den farve, som giver den bedste diskretion under alle farver tøj, selv– hvidt tøj.
 • SenSura Mio Convex forsøger ikke at ligne kroppen. Det er et ærligt produkt, et personligt tilbehør, som øger diskretion, så du kan føle dig tryg.

Har du nogensinde oplevet problemer med ballooning af din stomipose? Det cirkelformede filter har et unikt forfilter, som er designet til at reducere ballooning.

 • Forfilterets opgave er at beskytte kullet og membranen, da de to dele er meget sårbare over for afføring. Det cirkelformede filter tilstoppes derfor sjældnere. Luftgennemstrømningen gennem filteret varer længere, og du oplever reduceret ballooning.
 • Faktisk er det cirkelformede filter blevet påvist at kunne reducere ballooning med op til 61 %. Det cirkelformede filter vil øge diskretion og bidrage til en bedre nattesøvn.

--------------------

* Sammenlignet med standardpleje defineret som de mest ordinerede/solgte stomiprodukter.