Produktbeskrivelse

SenSura Mio Concave er det første stomiprodukt, der er specielt udviklet til brok og buler. Den buede, stjerneformede klæber passer tæt og sikkert over brok og buler. De runde hjørner i stjerneformen omfavner bulen uden at danne kanaler i klæberen. Stabilitetsringen i midten af klæberen sørger for, at stomien får den nødvendige støtte. Den elastiske klæber og flexzonerne følger kroppens bevægelser. Tilsammen sikrer disse egenskaber en større kontaktflade mellem klæberen og huden.

Fordele og egenskaber

SenSura® Mio Concave er specielt udviklet til stomiopererede med brok og buler. Den buede, stjerneformede klæber passer tæt og sikkert over brok og buler. De runde hjørner i stjerneformen omfavner bulen uden at danne kanaler i klæberen. Den elastiske klæber og flexzonerne sikrer, at produktet følger kroppens bevægelser, og stabilitetsringen i midten af klæberen skaber stabilitet omkring stomien.

Den buede, stjerneformede klæber er nem at påsætte. Klæberens bue vender udad, hvilket gør det nemmere at placere klæberen korrekt omkring stomien. Når den midterste del af klæberen er placeret over stomien, flippes de 5 runde hjørner ned over bulen for at opnå en sikker vedhæftning
– med færre kanaler i klæberen.

SenSura® Mio Concave er udviklet i neutralt, gråt tekstil for at give produktet et diskret udseende og en behagelig følelse mod huden.