Produktbeskrivelse

Til ekstra stor kapacitet

SenSura Click Magnum kombinerer den unikke SenSura 2-lags klæber med en aftagelig pose designet til at imødekomme behovet for ekstra kapacitet. Den kan rumme et stort volumen opløsning til postoperativ brug eller til personer med en ileostomi.
  • Effektiv drænage gennem en stor, tragtformet udløbsventil
  • Der er mulighed for at tilslutte en natpose, og dermed reducerer risikoen for tilstopning og sikrer en uforstyrret nattesøvn.
SenSura Click Magnum fås både med SenSura eller SenSura Xpro klæber, flad eller med konveksitet. Poser fås i en række forskellige størrelser og fås enten transparente eller med blødt stoflignende for og bagside.


SenSura 2-lags klæber sikker og hudvenlig

Den unikke SenSura klæber har to lag og er udformet til at give brugerne den tryghed og sikkerhed, de behøver i hverdagen:
  • Udvaskningsresistent toplag - beskytter huden mod output fra stomien
  • Absorberende centerlag - holder huden sund ved at absorbere overskydende fugt
SenSura Xpro klæber yder ekstra beskyttelse mod aggressive output. Den er egnet til mennesker med en ileostomi eller urostomi, som har mere aggressive output, der nedbryder standardklæbere for hurtigt.


Convex Light, til stomier der er vanskelige at håndtere

SenSura basisplader fås også med Convex Light. Convex Light basispladens ovale form er beregnet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau med huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien og dermed skubbes stomien frem over hudniveau, hvilket kan reducerer risikoen for lækage lækage Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende Convex Light.