Produktbeskrivelse

SenSura Flex er et 2-dels produkt med klæbekobling, der har de samme fordele som et 1-dels produkt – med sin unikke kombination af sikkerhed og fleksibilitet.
  • Posen sidder sikkert på SenSura Flex basispladen ved hjælp af en stærkt og sikker kobling mellem pose og plade.
  • Klæbekoblingen er meget fleksibel, hvilket gør SenSura Flex behagelig og diskret at bruge.
  • Posen skiftes efter behov. Den skiftes hyppigere end den klæbende basisplade.
SenSura Flex fås med SenSura Standard og SenSura Xpro klæber, flad eller convex. Kombineres med tømbare, lukkede eller urostomiposer. Det brede sortiment består af en række forskellige basisplader med fast hulstørrelse eller opklipbar, og med poser i forskellige størrelser, som findes i beige eller transparent.


Sikkerhed med SenSura 2-lags klæberen

Den unikke SenSura klæber består af 2 lag, og er designet til at give brugerne tryghed og sikkerhed i hverdagen.
  • Beskyttelseslag - beskytter huden mod affaldsstoffer fra stomien
  • Det hudvenlige lag - holder huden hel og sund ved at absorbere overskydende fugt
SenSura Xpro klæberen giver ekstra beskyttelse mod aggressivt output. Den er velegnet til mennesker med en ileostomi eller urostomi, som har mere aggressivt output, der kan nedbryde standardklæbere for hurtigt.


Convex Light, er udviklet til komplekse stomier

SenSura Flex basisplader fås med Convex Light. Convex Light basispladens ovale form er designet for at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi. For eksempel en stomi, der er i hudniveau, tilbagetrukket eller er befinder sig i en hudfold. Med Convex Light skabes et let tryk på huden omkring stomien, hvorved denne presses frem og nedsætter på denne måde risikoen for lækage. Vi anbefaler altid, at anvendelse af Convex produkter sker i samråd med din stomisygeplejerske.