Produktbeskrivelse

SenSura Click er et stomiprodukt i to dele med mekanisk kobling med låsering, hvilket giver øget tryghed.

  • Posen låses sikkert fast på basispladen ved hjælp af et mekanisk koblingssystem med en låsering, som skaber ekstra sikkerhed. Et hørbart ‘klik’ bekræfter, at posen er låst sikkert fast på basispladen.
  • Posen kan drejes til den ønskede stilling, inden den fastlåses, uden at man behøver at fjerne posen fra basispladen.
  • Posen kan tages af SenSura 2-lags basispladen, så den kan skiftes hyppigere end den klæbende basisplade.

SenSura Click stomiprodukter fås med SenSura og SenSura Xpro basisplade, flad eller med konveksitet. Disse kombineres med tømbare, lukkede eller urostomiposer. Det brede sortiment består af en række forskellige basisplader med forhåndsstansede eller opklipbare plader og med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparent eller med blød stofligende for- og bagside.

Hudvenlig og sikker 2-lags SenSura klæber

Den unikke SenSura klæber har to lag og er designet til at give brugerne den tryghed og sikkerhed, de behøver i hverdagen:

  • Udvaskningsresistent toplag - beskytter huden mod output fra stomien
  • Absorberende centerlag - holder huden sund ved at absorbere overskydende fugt

SenSura Xpro klæber yder ekstra beskyttelse mod aggressivt output fra stomien. Den er egnet til personer med en ileostomi eller urostomi, som har mere aggressivt output, der nedbryder standardklæbere for hurtigt.

Convex Light, til stomier der er vanskelige at håndtere

SenSura basisplader fås med Convex Light. Den ovale form på Convex Light basisplade er beregnet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en "vanskelig" stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau med huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let, direkte tryk mod huden rundt om stomien, og stomien skubbes frem over hudniveau, hvorved risikoen for lækage reduceres. Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende Convex Light.