Produktbeskrivelse

Med SenSura 1-dels tømbar, får man et stomisystem, hvor SenSura 2-lags klæberen og posen er integreret. Ved poseskift skal hele stomisystemet fjernes og udskiftes. SenSura 1-dels tømbar fås med flade eller konvekse klæbere. Det brede sortiment består af forskellige forudstansede eller opklipbare plader og med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blød stoflignende for- og bagside, med eller uden inspektionsvindue.


SenSura 2-lags klæber sikker og hudvenlig

Den unikke SenSura klæber har to lag og er udformet til at give brugerne den tryghed og sikkerhed, de behøver i hverdagen:
  • Udvaskningsresistent toplag - beskytter huden mod output fra stomien
  • Absorberende centerlag - holder huden sund ved at absorbere overskydende fugt


En behagelig og diskret pose

SenSura 1-dels tømbar har en række egenskaber, der giver komfort og diskretion:
  • Hide-away udløb - Hide-away udløbet er let at tømme og rengøre, og har et integreret lukkebånd®, der let kan gemmes bort. Faktisk kan posen foldes sammen og lægges i sin egen lomme, så den kun fylder det halve, hvilket giver dig ekstra diskretion, når du behøver det.
  • Inspektionsvindue - gør det lettere at anbringe klæberen korrekt og tjekke stomien efter behov.
  • Indbygget filter - forebygger risikoen for ballondannelse, som giver unødvendig udspiling af posen, og neutraliserer lugte.

Convex Light, til stomier der er vanskelige at håndtere

SenSura 1-dels tømbar fås også med Convex Light. Convex Light basispladens ovale form er beregnet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien og stomien skubbes dermed frem over hudniveau, hvilket reducerer risikoen for lækage Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende Convex Light.