Produktbeskrivelse

Med SenSura 1-dels lukket, får man et stomisystem, hvor SenSura 2-lags klæberen og posen er integreret. Ved poseskift skal hele stomisystemet fjernes og udskiftes.

SenSura 1-dels lukket fås med flade eller konvekse klæbere. Det brede sortiment består af forskellige forudstansede eller opklipbare plader og med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blødt stoflignende for- og bagside, med eller uden inspektionsvindue. Et inspektionsvindue er et gennemsigtigt vindue, der gør det nemmere at anbringe klæberen korrekt omkring stomien. Derved kombineres diskretionen ved en uigennemsigtig pose med fordelene ved et vindue.

SenSura 2-lags klæber sikker og hudvenlig

Den unikke SenSura klæber har to lag og er udformet til at give brugerne den tryghed og sikkerhed, de behøver i hverdagen:

  • Udvaskningsresistent toplag - beskytter huden mod output fra stomien
  • Absorberende centerlag - holder huden sund ved at absorbere overskydende fugt


En behagelig og diskret pose

SenSura 1-dels lukket pose har en række egenskaber, der har til formål at give komfort og diskretion:
  • Integreret filter - forebygger risikoen for ballondannelse, som giver unødvendig udspiling af posen og neutraliserer lugte
  • Aftagningsøre - gør det nemmere at fjerne klæberen uden at efterlade klæberester på huden, hvilket gør poseskift mere behagelige.
  • Blødt bagsidemateriale - stærkt og vandskyende, så det tørrer let efter bad eller svømning


Convex Light, til stomier der er vanskelige at håndtere

SenSura 1-dels lukket fås også med Convex Light. Convex Light basispladens ovale form er beregnet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien, og stomien skubbes dermed frem over hudniveau, hvilket reducerer risikoen for lækage Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende Convex Light.