Produktbeskrivelse

En af de største forandringer efter en kolostomi er den manglende kontrol over tømningen af tarmen og den ledsagende lugt. Assura Conseal proppen er en løsning til patienter med sigmoid kolostomi. Systemet kombinerer den unikke Assura klæber med spiralstruktur og en prop, der understøtter traditionelle kolostomiposer.

Assura Conceal proppen er en yderst diskret løsning, der skaber større bevægelsesfrihed.

Større selvkontrol

  • Ingen støj og ingen lugt, når luften fra tarmene passerer igennem proppen og filteret, der forhindrer de pludselige lyde og lugte, der undertiden slipper ud af stomien.
  • Et diskret, fladt design, der ligner et plaster, gør det ideelt i situationer, hvor brugen af en pose ikke er praktisk. Båret under tøjet er det kun dig, der ved den er der.
  • Kan bruges med eller uden udskylning.
Klæber med spiralstruktur kombinerer hudvenlighed og vedhæftning
Assura klæber med spiralstruktur er en kombination af forskellige materialer, der kombinerer hudvenlighed og vedhæftning i en spiralformet struktur med henblik på:
  • Sikker vedhæftning på huden
  • Absorberer fugt fra huden – dette giver hudvenlighed og beskytter imod irritation


Før du starter…

Det er let at lære at bruge Assura Conseal proppen, men før du starter, bør du rådføre dig med stomisygeplejersken for at finde ud af, om din type kolostomi er egnet til proppen. Proppen anbefales ikke til patienter, der vejer under 40 kg.