Produktbeskrivelse

Brava® Elastisk Kantsikring, Buet XL placeres over klæberens kanter og giver brugeren en større følelse af sikkerhed. Brava® Elastisk Kantsikring, Buet XL har et større klæbeareal, og sammenlignet med den originale Brava(R) Elastisk Kantsikring, Buet dækker den et større område af maven. Det giver mere støtte og er med til at sikre, at klæberen ikke løsner sig i kanten. Den er udviklet til at give brugeren en større følelse af sikkerhed, selv under sport og lignende aktiviteter. Brava® Elastisk Kantsikring, Buet XL kan bruges sammen med alle SenSura® Mio klæbere. Afhængig af brugerens individuelle behov for støtte kan der bruges en eller to kantsikringer ad gangen. Den er en del af produktserien Brava® Elastisk Kantsikring, som er udviklet med BodyFit Technology®. I sortimentet er der kantsikringer til forskellige kropsstørrelser og -faconer.

Fordele og egenskaber

Brava® Elastisk Kantsikring, Buet XL er udviklet med ny BodyFit Technology®. Den giver større sikkerhed og længere bæretid ved at forhindre, at klæberen løsner sig i kanten, samtidig med at den giver større bevægelsesfrihed, da Brava® Elastisk Kantsikring er halvanden gang så elastisk som konkurrerende produkter på markedet.

Brava® Elastisk Kantsikring XL indeholder ikke latex og er hudvenlig og holdbar. Den absorberer fugt, og det betyder, at klæberen er mindre tilbøjelig til at løsne sig i kanten. Den yder ekstra sikkerhed, selv ved fysisk aktivitet, da den både absorberer sved og fugt, samtidig med at den bevarer sin elasticitet. Den forlænger derfor klæberens bæretid ved at forebygge, at klæberens kanter løsner sig.

Brava® Elastisk Kantsikring, Buet XL har et større klæbeareal end den originale Brava Elastisk Kantsikring, Buet. Og dækker et større område af maven. Den giver ekstra støtte og beskyttelse ved at sikre, at klæberens kanter ikke løsner sig. Den kan bruges sammen med alle SenSura Mio klæbere og kan også bruges sammen med den originale Brava Elastisk Kantsikring, Buet.