Produktbeskrivelse

Servietten, der rengør og plejer.
Brava® Renseserviet til hud er en let måde at både rengøre og pleje din hud, når du skifter dit stomi- og kontinensprodukt.
Rengør – Brava® Renseserviet til hud er en serviet, der er specielt designet til brug med stomi- og kontinensprodukter. Det er en nem måde at rengøre huden for output eller urin, inden du påsætter klæberen. Servietten påvirker ikke klæberens vedhæftning, da den ikke indeholder de olier, der findes i traditionelle servietter.
Plejer – Servietterne indeholder B5-provitamin. Det er med til at holde huden sund, reducere rødmen og lindre irriteret hud.

Fordele og egenskaber

Brava® Renseserviet til hud er en serviet, der er specielt designet til brug med stomi- og kontinensprodukter. Det er en nem måde at rengøre huden for output eller urin, inden du påsætter klæberen. Servietten påvirker ikke klæberens vedhæftning, da den ikke indeholder de olier, der findes i traditionelle servietter.

Alle servietterne indeholder B5-provitamin. Det er med til at bevare huden sund, reducere rødmen og lindre irriteret hud. Brava® Renseserviet til hud har også en fugtgivende effekt på huden.