Produktbeskrivelse

Brava® Beskyttende Tætningsring er designet til at beskytte mod lækage og beskytte huden. Den er baseret på en polymeropskrift, der yder dobbelt beskyttelse. Den er let at forme, så den slutter tæt omkring stomien, og den kan påsættes på hud med fordybninger, rynker og folder. Når tiden er inde, kan den let fjernes i ét stykke, og den efterlader ingen eller minimale rester på huden.

Fordele og egenskaber

Tætningsringen skaber en sikker forsegling mellem stomien og klæberen ved at udfylde furer og folder under klæberen. En ny polymeropskrift gør den resistent mod aggressivt output, således at den ikke går i opløsning og nedbrydes, når den kommer i kontakt med output.

Den nye polymeropskrift er med til at opretholde sund hud på to vigtige måder. For det første absorberer den fugt fra hudens overflade. For det andet efterlader den kun minimale rester, når den aftages. Det gør det lettere at rengøre huden efterfølgende.

Brava® Beskyttende Tætningsring er let at forme, så den slutter tæt omkring stomien, og den kan sættes på hud med fordybninger, rynker og folder. Tætningsringen forbliver sikkert på plads, og når tiden er inde til aftagning, fjernes den let i ét stykke.