Produktbeskrivelse

Kompressionsbælte er fremstillet af et strækbart og åndbart tekstil, der fordeler trykket jævnt og er behageligt at have på. Bæltet tilpasser sig kroppens bevægelser og har en tæt pasform.

Silikonekanten sørger endvidere for, at bæltet bliver på plads, så det hverken ruller eller glider, når du bevæger dig.

Du kan bruge dit stomiprodukt under bæltet eller gennem et individuelt tilpasset hul, der klippes i det forstærkede panel.

Bæltet har en nem lommelukning, som gør det let at justere bæltets kompression.

Tekstilet i Brava Kompressionsbælte kan strækkes i begge retninger, så det tilpasser sig kroppens facon og følger kroppens bevægelser. Materialet er åndbart og sidder tæt til kroppen uden at danne furer og folder.

Brava Kompressionsbælte giver stabil støtte til brok og buler – både når det bruges oven på stomiproduktet, og når det bruges med et individuelt tilpasset hul. Det forstærkede panel er beregnet til at klippe et individuelt tilpasset hul til dit stomiprodukt. Panelets materiale trevler ikke, når der klippes i det.

Brava Kompressionsbælte har en nem lommelukning. Den brede lommelukning gør det let at justere bæltet. Det forstærkede panel kan bruges til at klippe et individuelt tilpasset hul. Panelets materiale trevler ikke, når der klippes i det.