Produktbeskrivelse

Assura Plus 2-dels tømbar pose er en mekanisk kobling, som giver ekstra tryghed

  • Posen fastlåses sikkert på basispladen ved hjælp af et mekanisk koblingssystem. Et hørbart ‘klik’ bekræfter, at posen er låst sikkert fast på basispladen.
  • Posen kan drejes til den ønskede stilling, inden den fastlåses, uden at man behøver at fjerne posen fra basispladen.
  • Posen kan tages af den spiralformede klæbers basisplade, så den kan skiftes hyppigere end den klæbende basisplade.

Assura Plus 2-dels tømbar pose fås med basisplade til standardbrug eller til langsigtet brug, flad eller med konveksitet. Det brede sortiment består af en række forskellige basisplader med forudstansede eller opklipbare plader og med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blød stoflignende for- og bagside.

Spiralformet klæber, som er sikker og hudvenlig

Assura spiralformet klæber er en kombination af forskellige materialer, der kombinerer hudvenlighed og vedhæftning i en spiralformet struktur med henblik på:
  • Sikker vedhæftning til huden
  • Absorbering af fugt fra huden - er hudvenlig og beskytter huden mod irritation

Assura Extra klæber yder ekstra beskyttelse mod aggressivt output fra stomien. Den er egnet til mennesker med en ileostomi eller urostomi, som har mere aggressivt out, der nedbryder standardklæbere for hurtigt.

En behagelig og diskret pose

Assura 2-dels tømbar har en række egenskaber, der har til formål at tilbyde komfort og diskretion:
  • Hide-away udløb - Hide-away udløbet er let at tømme og rengøre, og har et integreret lukkebånd®, der let kan gemmes bort –, uden der behøves en klemme til lukning.
  • Effektivt filter - det indbyggede 3-lags filter forebygger risikoen for ballondannelse, som giver unødvendig udspiling af posen og neutraliserer lugte.
  • Blødt bagsidemateriale - stærkt og vandskyende, så det tørrer let efter bad eller svømning.

Konveksitet, til stomier der er vanskelige at håndtere

Assura 2-dels tømbar pose fås med to forskellige grader af konveksitet, designet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien, og dermed skubbes stomien frem over hudniveau, hvilket kan reducerer risikoen for lækage


Convex light:

En løsning for stomier, som er er i niveau med huden eller let tilbagetrukket, der giver ekstra sikkerhed gennem et let og forsigtigt tryk på huden omkring stomien.


Konveks:

En løsning for tilbagetrukne stomier og dybe hudfolder og ar, som giver øget sikkerhed gennem moderat til højt tryk på huden omkring stomien.

Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende konveksitet.