Produktbeskrivelse

Assura® 2-dels urostomipose er en mekanisk kobling, som giver ekstra sikkerhed

  • Posen sidder sikkert fastlåst på basispladen ved hjælp af et mekanisk koblingssystem. Et hørbart ‘klik’ bekræfter, at posen er låst sikkert fast på basispladen.
  • Posen kan drejes til den ønskede stilling, inden låseringen låses, uden at man behøver at tage posen af basispladen.
  • Posen kan tages af den spiralformede klæbers basisplade, og skiftes hyppigere end den klæbende basisplade.

Til Assura® 2-dels urostomipose i kan man få 2 typer klæbere på basispladen. En standard klæber og en Ekstra klæber specielt til fugtige stomier. Fås som flad eller med konveksitet. Det brede sortiment består af en række forskellige basisplader med forudstandsede eller opklipbare huller og med poser i to størrelser, enten transparent eller hvid.

Spiralformet klæber, som er sikker og hudvenlig

Assura spiralformet klæber kombinerer materialerne i to spiraler og er designet til sikkerhed og beskyttelse af huden med henblik på:
  • Sikker vedhæftning til huden
  • Absorption af fugt fra huden - gør klæberen hudvenlig og beskytter samtidig huden mod irritation

Assura Xpro klæberen er specielt udviklet til fugtige stomier. Den er velegnet til mennesker med en ileostomi eller urostomi, som har mere aggressivt output, som ofte nedbryder standardklæbere for hurtigt.

En behagelig og diskret pose

Assura 2-dels Urostomi har en række egenskaber, der har til formål at give komfort og diskretion:
  • Tilbageløbsventilen - forhindrer urin i at løbe tilbage op over stomien, så risikoen for urinvejsinfektioner nedsættes.
  • Udløbsventil, som kan gemmes bort - brugervenlig ventil, som nemt kan gemmes bort, når den ikke er i brug. Dette forhindrer den i at gnide mod benet, hvilket gør den mere behagelig og diskret.
  • Flerkammerpose - posen er blevet inddelt i kamre, så urinen kan fordele sig jævnt i posen. Det giver den en flad og diskret profil og gør, at den skvulper mindre.

Konveksitet, til stomier der er vanskelige at håndtere

Assura 2-dels urostomipose i fås med to forskellige niveauer af konveksitet, designet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien for at reducere risikoen for lækage ved at lade stomien stikke ud.

Convex light:

En løsning for stomier, som er i niveau eller let tilbagetrukket, der giver ekstra sikkerhed gennem et let og forsigtigt tryk på maven.


Konveks:

En løsning for tilbagetrukne stomier og dybe hudfolder og ar, som giver øget sikkerhed gennem moderat til højt tryk på maven.

Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende konveksitet.