Produktbeskrivelse

På Assura 1-dels tømbar er klæberen en del af posen. Ved poseskift aftages hele posen og udskiftes med en ny.

Assura 1-dels tømbarposer findes både med og uden konvekse klæbere. Det brede sortiment består af en række forskellige poser med enten forudstandsede eller opklipbare huller i forskellige størrelser, som fås i enten beige eller transparent.

Spiralformet klæber, som er sikker og hudvenlig

Assura spiralformet klæber er en kombination af materialer designet til sikkerhed og hudbeskyttelse i en spiralform med henblik på:
  • Sikker vedhæftning til huden
  • Absorption af fugt fra huden - gør klæberen hudvenlig og beskytter samtidigt huden mod irritation

En behagelig og diskret pose

Assura 1-dels tømbar har en række egenskaber, der har til formål at give komfort og diskretion:
  • Selvklæbende lukkeklemme - en selvklæbende blød lukkeklemme er fastgjort på posen, hvilket giver et lukkesystem som både er sikkert og let at rengøre.
  • Pose er forsynet med et blødt stoflignende bagsidemateriale - den side af posen, som har kontakt med huden, har et blødt stoflignende materiale, der tillader huden at ånde, og som samtidigt tørrer hurtigt efter bad eller svømning.
  • Lugttæt folie- posen er fremstillet af lugttætte materialer

Konveksitet, til stomier der er vanskelige at bandagere

Assura® 1-dels tømbar fås med konveksitet, designet med henblik på sikre tæthed når vi har at gøre med en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er tilbagetrukket eller ligger inde i en hudfold eller et ar. Den påfører et let pres mod huden rundt om stomien, og på denne måde skubbes stomien frem over hudniveau. Herved nedsættes risiko for lækage . Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende konveksitet.

Ønsker du mere information om produktet, så ring til os på telefon 49 11 12 13