Produktbeskrivelse

På Assura 1-dels lukket er klæberen en del af posen. Ved poseskift skal hele posen aftages og skiftes.

Assura 1-dels lukket poser fås med og uden konvekse klæbere. Det brede sortiment består af en række forskellige basisplader med forudstandsede eller opklipbare huller med poser i forskellige størrelser, som man kan få i enten beige eller transparent.

Spiralformet klæber, som er sikker og hudvenlig

Assura spiralformet klæber er en kombination af materialer designet for sikkerhed og hudvenlighed i en spiralform med henblik på:
  • Sikker vedhæftning til huden
  • Absorption af fugt fra huden - gør klæberen hudvenlig og beskytter samtidigt huden mod irritation

En behagelig og diskret pose

Assura 1-dels lukket har en række egenskaber, der er designet med henblik på komfort og diskretion:
  • Effektivt filter - det integrerede filter består af flere lag som forebygger risiko for ballondannelse, som er en unødvendig udbuling af posen, samt neutraliserer lugt.
  • Blødt stofligende materiale - den side af posen, som har kontakt med huden, er forsynet med et blødt stoflignende materiale, der lader huden ånde og samtidig tørrer hurtigt efter bad eller svømning.
  • Lugttæt posefolie - posen er fremstillet af lugttætte materialer.

Konveksitet, til stomier der er vanskelige at bandagere

Assura 1-dels lukket fås med konveksitet, designet med henblik på sikre tæthed når vi har at gøre med en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er tilbagetrukket eller ligger inde i en hudfold eller et ar. Den yder et let pres mod huden rundt om stomien og er med til at skubbe stomien frem over hudniveau. På denne måde nedsættes risiko for lækage . Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende konveksitet.