Produktbeskrivelse

Assura® 2-dels Natpose, passer til Assura og SenSura Click basisplader. Den giver brugere med en ileostomi en løsning til brug om natten. Den lange hals gør det muligt at bevæge sig frit i sengen om natten, og den kan rumme op til 2 liter output fra stomien.

Til en god nats søvn

  • Den lange hals - gør det muligt at bevæge sig frit i sengen om natten, mens en gennemsigtig plastslange sikrer, at luften til en hver tid kan passere ned til opsamlingsposen.
  • Volumenindikator - så man nemt kan se, hvor meget der er i posen.
  • Udløbet på posen er langt, hvilket gør det nemmere at styre tømningen af posen. Posen lukkes med Coloplast poseklemme varenummer 9500.

Spiralformet klæber, som er sikker og hudvenlig

Assura spiralformet klæber er en kombination af materialer designet til at give sikkerhed og hudvenlighed i en spiralstruktur med henblik på:
  • Sikker vedhæftning til huden
  • Absorption af fugt fra huden - gør at klæberen er hudvenlig og samtidigt beskytter huden mod irritation

Assura [Ekstra] klæberen er designet til fugtige stomier. Den er egnet til mennesker med en ileostomi eller urostomi, som har mere aggressivt output, der kan nedbryde standardklæbere for hurtigt.

Konveksitet, til stomier der er svære at bandagere

Assura® 2-dels Natpose fås med to forskellige grader af konveksitet, designet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i hudniveau, tilbagetrukket eller ligger inde i en hudfold. Den yder et let pres mod huden rundt om stomien og er på denne måde med til at skubbe stomien frem over hudniveau. På denne måde nedsættes risiko for lækage.

Convex Light:
En løsning for stomier, som er i niveau eller let tilbagetrukket, der giver ekstra sikkerhed gennem et let og forsigtigt tryk på maven.

Konveks:
En løsning for tilbagetrukne stomier og dybe hudfolder og ar, som giver øget sikkerhed gennem moderat til højt tryk på maven.

Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende konveksitet.