Produktbeskrivelse

Med Assura 1-dels urostomi har man et stomisystem, hvor klæber og pose er integreret. Ved poseskift skal hele stomisystemet fjernes og udskiftes.
Assura 1-dels urostomi-bandager fås med flade eller konvekse klæbere. Det brede sortiment består af en række forskellige forudstansede eller opklipbare plader med poser i to størrelser, som fås enten transparente eller hvide.


Spiralformet klæber, som er sikker og hudvenlig

Assura spiralformet klæber er en kombination af forskellige materialer, der kombinerer hudvenlighed og vedhæftning i en spiralformet struktur med henblik på:
  • Sikker vedhæftning til huden
  • Absorption af fugt fra huden - er hudvenlig og beskytter huden mod irritation
Den spiralformet klæber på Assura 1-dels urostomi er blevet særligt tilpasset til de behov som mennesker med en urostomi har:
  • Det udvasknings-resistente toplag i klæberen minimerer erosion af klæberen og beskytter huden yderligere mod det aggressive output fra stomien.

En komfortabel og diskret pose

Assura 1-dels Urostomipose har en række egenskaber, der har til formål at give komfort og diskretion:
  • Tilbageløbsventil - forhindrer urin i at løbe tilbage mod stomien, så risikoen for urinvejsinfektioner reduceres.
  • Blødt udløb som er let at bruge - kan foldes op og skjules, når det ikke er i brug. Dette forhindrer den i at gnide mod benet og genere, hvilket gør den mere behagelig og diskret.
  • Flerkammerpose - posen er inddelt i kamre, så urinen kan fordele sig jævnt i posen. Det giver den en flad og diskret profil og gør, at der opstår færre skvulpelyde.

Konveksitet, til stomier der er vanskelige at håndtere

Assura 1-dels urostomi fås med to forskellige grader af konveksitet, designet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau med huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien og dermed kan man skubbe stomien frem over hudniveau, hvilket reducerer risikoen for lækage
Convex light:
En løsning til stomier, som er i niveau med huden eller let tilbagetrukket, hvilket giver ekstra sikkerhed gennem et let og forsigtigt tryk på huden omkring stomien.
Konveks:
En løsning til tilbagetrukne stomier, dybe hudfolder og ar, som giver øget sikkerhed gennem moderat til højt tryk på huden omkring stomien.
Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende konveksitet.