Produktbeskrivelse

Med Assura Plus 1-dels tømbar har man et stomisystem, hvor klæber og pose er integreret. Ved poseskift skal hele stomisystemet fjernes og udskiftes.
Assura Plus 1-dels tømbare poser fås med flade eller konvekse klæbere. Det brede sortiment består af en række forskellige forudstansede eller opklipbare plader med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blød stoflignende for- og bagside.

Spiralformet klæber, som er sikker og hudvenlig

Assura spiralformet klæber er en kombination af forskellige materialer, der kombinerer hudvenlighed og vedhæftning i en spiralformet struktur med henblik på:
  • Sikker vedhæftning til huden
  • Absorption af fugt fra huden - er hudvenlig og beskytter huden mod irritation

En behagelig og diskret pose

Assura Plus 1-dels tømbar har en række egenskaber, der har til formål at give komfort og diskretion:
  • Hide-away udløb -Hide-away udløbet er let at tømme og rengøre, og har et integreret lukkebånd®, der let kan gemmes bort –, uden der behøves en klemme til lukning.
  • Effektivt filter - det indbyggede 3-lags filter forebygger risikoen for ballondannelse, som giver unødvendig udspiling af posen og neutraliserer lugte.
  • Blødt bagsidemateriale - stærkt og vandskyende, så det tørrer let efter bad eller svømning.

Konveksitet, til stomier der er vanskelige at håndtere

Assura Plus 1-dels tømbar fås med to forskellige grader af konveksitet, designet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau med huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien, og dermed kan den skubbe stomien op over hudniveau, hvilket reducerer risikoen for lækage
Convex light:
En løsning til stomier, som er i niveau med huden eller let tilbagetrukket, hvilket giver ekstra sikkerhed gennem et let og forsigtigt tryk på huden omkring stomien.
Konveks:
En løsning for tilbagetrukne stomier og dybe hudfolder og ar, som giver øget sikkerhed gennem moderat til højt tryk på huden omkring stomien.
Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende konveksitet.