Produktbeskrivelse

Med Assura Plus 1-dels lukket har man et stomisystem hvor klæber og pose er integreret. Ved poseskift skal hele stomisystemet fjernes og udskiftes.
Assura Plus 1-dels lukket fås med flade eller konvekse klæbere. Det brede sortiment består af en række forskellige forudstansede eller opklipbare plader med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blød stoflignende for- og bagside.


Spiralformet klæber, som er sikker og hudvenlig

Assura spiralformet klæber er en kombination af forskellige materialer, der kombinerer hudvenlighed og vedhæftning i en spiralformet struktur med henblik på:
  • Sikker vedhæftning til huden
  • Absorption af fugt fra huden - er hudvenlig og beskytter huden mod irritation

En behagelig og diskret pose

Assura Plus 1-dels lukket har en række egenskaber, der har til formål at give komfort og diskretion:
  • Effektivt filter - det integrerede 3-lags filter forebygger risikoen for ballondannelse, som giver unødvendig udspiling af posen, neutraliserer lugte.
  • Blødt bagsidemateriale - stærkt og vandskyende, så det tørrer let efter bad eller svømning
  • Kropsvenlig form - posens form er anatomisk, så den er diskret og komfortabel at bruge

Konveksitet, til stomier der er vanskelige at håndtere

Assura Plus 1-dels lukket fås med to forskellige grader af konveksitet, designet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau med huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien for at reducere risikoen for lækage ved at skubbe stomien op over hudniveau.
Convex light:
En løsning til stomier, som er i niveau med huden eller som er let tilbagetrukket fra hudniveau, som giver ekstra sikkerhed gennem et let og forsigtigt tryk på huden omkring stomien.
Convex:
En løsning for tilbagetrukne stomier og dybe hudfolder og ar, som giver øget sikkerhed gennem moderat til højt tryk på huden omkring stomien.
Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende konveksitet.