Produktbeskrivelse

Assura 2-dels er en mekanisk kobling, som giver ekstra tryghed
  • Posen fastlåses sikkert på basispladen ved hjælp af et mekanisk koblingssystem. Et hørbart ‘klik’ bekræfter, at posen er låst sikkert fast på basispladen.
  • Posen kan drejes til den ønskede stilling, inden den fastlåses, uden at man behøver at fjerne posen fra basispladen.
  • Posen kan tages af den spiralformede klæbers basisplade, så den kan skiftes hyppigere end den klæbende basisplade.

Assura 2-dels stomisystem fås med basisplade til standardbrug eller til langsigtet brug, flad eller med konveksitet. Disse kombineres med tømbare, lukkede eller urostomiposer, såvel som en række specialløsninger, såsom en natpose, minicap og meget andet. Det brede sortiment består af en række forskellige forudstansede eller opklipbare plader og med poser i forskellige størrelser, som fås enten transparente eller med blød stoflignende for- og bagside.

Spiralformet klæber, som er sikker og hudvenlig

Assura spiralformet klæber er en kombination af forskellige materialer, der kombinerer hudvenlighed og vedhæftning i en spiralformet struktur med henblik på:
  • Sikker vedhæftning til huden
  • Absorption af fugt fra huden - er hudvenlig og beskytter huden mod irritation

Assura Xpro klæber yder ekstra beskyttelse mod aggressivt output fra stomien. Den er egnet til mennesker med en ileostomi eller urostomi, som har mere aggressivt output, der nedbryder standardklæbere for hurtigt.

Konveksitet, til stomier der er vanskelige at håndtere

Assura 2-dels basisplader fås med to forskellige grader af konveksitet, designet til at gøre det nemmere at tilpasse den til en vanskelig stomi, for eksempel en stomi, der er i niveau med huden, tilbagetrukket eller inde i en hudfold. Den påfører et let tryk mod huden rundt om stomien, og dermed kan man skubbe stomien frem over hudniveau, hvilket reducerer risikoen for lækage.


Convex light:

En løsning til stomier, som er i niveau eller let tilbagetrukket, hvilket giver ekstra sikkerhed gennem et let og forsigtigt tryk på huden omkring stomien.


Konveks:

En løsning for tilbagetrukne stomier og dybe hudfolder og ar, som giver øget sikkerhed gennem moderat til højt tryk på huden omkring stomien.

Bed din stomisygeplejerske om mere information vedrørende konveksitet.