Produktbeskrivelse

SpeediCath Compact Eve sætter nye standarder for diskretion og brugervenlighed. Det er ikke større end en mascara og kan medbringes, uden at nogen kan se, at det er et kateter. Katetrets trekantede form, giver et bedre greb under indføringen, og det har også en let et-trins-åbning og sikker genlukning Med dets kompakte og elegante design passer det lige så godt i din hverdag som i din håndtaske.

Fordele og egenskaber

SpeediCath Compact Eve er det første kateter med en trekantet form. Den trekantede form gør katetret nemmere at åbne og giver dig et bedre greb under indføringen. Den betyder også, at katetret bliver liggende, når det anbringes på en flad overflade, eksempelvis en håndvask.

Det er ikke kun produkternes funktion, som er vigtig for kvinder. De er også interesserede i produkternes udseende og udformning. Vi ønsker, at vores katetre opfylder disse ønsker, og derfor har vi udviklet SpeediCath Compact Eve.

SpeediCath Compact Eve er designet, så det slet ikke ligner et kateter. Det kan medbringes, uden at nogen kan se, at det er et kateter. Katetrets elegante og kompakte udformning er inspireret af kosmetikbranchen, og produktet er ikke større end en mascara. SpeediCath Compact Eve vil passe lige så godt i din hverdag som i din håndtaske.

Katetret kan åbnes i begge retninger, med et enkelt vrid. SpeediCath Compact Eve er klar til brug, takket være den unikke overfladebelægning og den sterile saltvandsopløsning, som katetret ligger i. Katetret kan også tilsluttes en urinpose.

Efter brug kan produktet lukkes igen med ét enkelt trin, så det kan kasseres eller tages med.